Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z freezing lagami

Moredisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu posiadam takie jakby "Freezing lag'a". Spokojnie sobie gram mecz, aż tu naglę chwilowa ścinka ekranu na 2-5 sekundy. Dodam, że przeinstalowanie gry nie pomogło. 

Wkurzające to jest bo zawsze się tak dzieje w bardzo ważnych momentach np: Jak wyjdzie przeciwnik za rogu xD

Opublikowano

GTX 760

8 gb ramu

i5-4570

msi b85-g43

xfx ts pro 550w

dysk 1tb seagate 

pc mam od 2013 roku 

nic w środku nie zostało wymieniane oprócz dodawanego chłodzenia

temperatury podczas grania wszystkie w normie 

Opublikowano

Jest ta ścinka i jakiś dzwięk się powtarza? normalka, jak tak to samo zniknie. Ja tak miałem, i np. widziałem że izakowi też tak cięło czasem.

Opublikowano

Jest ta ścinka i jakiś dzwięk się powtarza? normalka, jak tak to samo zniknie. Ja tak miałem, i np. widziałem że izakowi też tak cięło czasem.

Tak można powiedzieć, że dźwięk się powtarza. Nigdy nie przykładałem do tego uwagi xD

Opublikowano

Może jakiś Virus? Przeskanuj jakimś antyvirem Pc.

Zeskanowałem komputer i 0 wykrytych wirusów. 

Opublikowano

Masz wklepane jakieś parametry startowe w steamie ? 

Tak mam:

-novid -refresh 60 -threads 4 -nojoy -high -tickrate 128 +exec autoexec.cfg -processheap

Opublikowano

Pobierz msi afterburner i zrób monitoring, sprawdź temperatury cpu i gpu oraz ile ramu przydziela się.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@cola! Wczoraj zrobiłem formata PC i zainstalowałem tylko CS:GO. 

Moje parametry startowe: -novid -refresh 144 -threads 4 -high -tickrate 128 +exec autoexec.cfg

W swoim autoexecu posiadam tylko: "FPS pod TAB'em" oraz zbindowany klawisz "K" na mutowanie wszystkich w grze. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...